Turun raitiotien yleissuunnittelu 2013-2014

Tervetuloa Turun raitiotien yleissuunnittelun tiedotus- ja vuorovaikutussivuille. Sivuilta löydät tietoa yleissuunnittelun sisällöstä, hankkeen etenemisestä ja mahdollisuuksista osallistua suunnitteluun. Raitiotien yleissuunnittelun tarkoituksena on luoda riittävä tietopohja raitiotien toteuttamispäätöstä varten.

Lue lisää yleissuunnittelusta ja osallistumismahdollisuuksista

Ajankohtaista

27.6. Yleissuunnittelun linjausvaiheen työpajassa keskusteltiin linjausvaihtoehtojen hyvistä ja huonoista puolista ja pyrittiin tunnistamaan jokaisen tarkasteltavan suunnan parhaat ratkaisut. Muistio työpajasta on luettavissa täällä.

13.6. Raitiotien linjausvaihtoehtoja koskeva kysely on avattu! Kyselyyn voi vastata ajanjaksolla 13.6.-18.8.2013.

29.4. Kaupunginhallitus hyväksyi raitiotien ensimmäisen vaiheen yleissuunnitelman tavoitteet.

25.4. Yleissuunnittelun tavoitteisiin voit tutustua Yleissuunnitelman vaiheet -sivulla. Kaupunginhallitus käsittelee niitä 29.4. kokouksessaan.

25.4. Tavoitevaiheen kyselyn tulokset on julkaistu Kyselyt -sivulla.

2.4. Yleissuunnittelun tavoitevaiheen työpajassa pohdittiin raitiotielle asetettavia tavoitteita poliitikkojen, virkamiesten, yritysten, yhdistysten ja yliopistojen edustajien yhteistyönä. Muistio työpajan sisällöstä ja tuloksista on nyt luettavissa täällä.
20.3. Kiitos kaikille Turun raitiotien tavoitevaiheen kyselyyn vastanneille! Kaupunkilaiset vastasivat kyselyyn aktiivisesti 5.3.-18.3. Kyselyn tulokset julkaistaan näillä sivuilla huhtikuussa 2013.

Jätä kommentti