Missä on oma väestönsuoja Turku?

Turussa ei ole lainkaan viranomaisten ylläpitämiä yleisiä väestönsuojia. Palotarkastaja neuvoo, miten toimia suojautumista vaativassa kriisitilanteessa. Sisäministeriön mukaan Suomessa riittää väestönsuojia lähes neljälle ja puolelle miljoonalle ihmiselle.

Montako kaupunginosaa on Turussa?

Turussa on 87 kaupunginosaa.

Missä pääsee ampumaan Turku?

Turun Seudun Ampujat ry:llä on käytössään kaksi ampumarataa, joista toinen on sisäampumarata. Sisäampumarata sijaitsee Turussa Kupittaan urheiluhallissa, osoitteessa Tahkonkuja 5. Toinen radoista on ulkorata ja rata sijaitsee Turun lentokentän pohjoispuolella.

Montako siltaa on Turussa?

Aurajoen sillat ja förit

Aurajoen ylittää Turussa 11 siltaa ja yksi lautta, Föri.

Mitä voi harrastaa Turussa?

Turussa on mahdollista harrastaa käytännöllisesti katsoen mitä tahansa liikunnallista.

Kansallispuistot

  • Saaristomeren kansallispuisto.
  • Selkämeren kansallispuisto.
  • Kurjenrahkan kansallispuisto.
  • Teijon kansallispuisto.

Onko Tampere isompi kuin Turku?

Ja kun katsotaan kaupunkiseutujen väkilukua, erot näkyvät selvästi: Tampereella se on 415 000, Turussa 335 000 ja Oulussa 255 000.

Miten päästä Koronatestiin Turku?

TURUN KORONANEUVONTAPUHELIN P. 02 266 2714

Puhelin on tarkoitettu turkulaisille sekä Turussa asuville/oleskeleville. Puhelimesta saat koronavirukseen liittyvää neuvontaa. Puhelusi tallentuu ja sinulle soitetaan takaisin. Kouluterveydenhuollon koronaneuvontapuhelin on kesätauolla 13.5.2022 alkaen.

Montako Hesburgeria Turussa?

Turussa Hesburger on onnistunut pitämään kilpailijansa poissa. Vuonna 2014 Turussa oli 21 Hesburgeria, kun taas McDonaldseja oli kaksi. Hesburger oli aikaisemmin toiminut Helsingissäkin, mutta varsinaisesti se pääsi sinne ostaessaan Carrols-ketjun Keskolta vuonna 2002.

Miten liikkua Turussa?

Turussa on helppo liikkua jalan, pyörällä tai vaikkapa bussilla. Turussa voit käyttää kaupunkipyörä Fölläriä vuoden ympäri. Myös sähköpotkulaudoilla pääsee ketterästi pisteestä toiseen.

Jätä kommentti