Mikä on minun terveysasema turku

Kuten?

Turun terveyskeskukseni on nimeltään Turun terveyskeskus. Se on julkinen terveyskeskus, joka sijaitsee Turun keskustassa. Terveyskeskuksessa on monenlaisia palveluja, kuten perusterveydenhuolto, hammashoito, mielenterveyspalvelut ja sosiaalipalvelut. Terveyskeskuksessa on myös apteekki ja laboratorio. Terveyskeskus on avoinna maanantaista perjantaihin kello 8:00-16:00.

1. Terveyskeskuksen sijainti ja palvelut

2. Rakennus ja sen tilat

Turun terveyskeskus sijaitsee Turun keskustassa, Turun keskussairaalan läheisyydessä. Terveyskeskuksessa on monipuoliset palvelut, kuten perusterveydenhuolto, hammashoito, mielenterveyspalvelut ja sosiaalipalvelut. Terveyskeskuksessa on myös apteekki ja laboratorio. Terveyskeskus on avoinna maanantaista perjantaihin kello 8:00-16:00.

Terveyskeskus sijaitsee modernissa, kolmikerroksisessa rakennuksessa. Ensimmäisessä kerroksessa on vastaanotto, apteekki ja laboratorio. Toisessa kerroksessa sijaitsevat hammashoitola, sosiaalitoimisto ja mielenterveyspalveluiden toimisto. Kolmannessa kerroksessa sijaitsevat perusterveydenhuollon klinikat. Terveyskeskuksessa on monenlaisia palveluja, kuten perusterveydenhuolto, hammashoito, mielenterveyspalvelut ja sosiaalipalvelut. Terveyskeskuksessa on myös apteekki ja laboratorio.

2. Terveyskeskuksen tiimi

on erittäin ystävällinen ja avulias. He ovat aina valmiita vastaamaan kaikkiin kysymyksiin. Terveyskeskus on siisti ja moderni, ja henkilökunta on aina ajan tasalla uusimmasta lääketieteellisestä tiedosta. Terveyskeskus on loistava paikka kaikkiin terveystarpeisiin.

3. Mitä odottaa terveyskeskuksessa käydessäsi

?

Kun käyt Turun terveyskeskuksessa, voit odottaa saavasi laadukasta lääketieteellistä hoitoa. Keskuksen henkilökunta on erittäin koulutettua ja kokenutta, ja he pystyvät auttamaan sinua kaikissa terveysongelmissasi. Keskuksessa on myös laaja palveluvalikoima, joten löydät varmasti tarvitsemasi hoidon. Terveyskeskus on avoinna maanantaista perjantaihin kello 8.00-16.00, joten voit käydä siellä sinulle sopivana ajankohtana.

4. Miten terveyskeskus voi auttaa sinua terveystarpeidesi kanssa?

?

Turun terveyskeskus voi auttaa sinua monenlaisissa terveystarpeissa, kuten perusterveydenhuollossa, hammashoidossa, mielenterveyspalveluissa ja sosiaalipalveluissa. Terveyskeskuksessa on myös apteekki ja laboratorio. Terveyskeskus on avoinna maanantaista perjantaihin kello 8:00-16:00.

5. Terveyskeskuksen vinkkejä terveydestä huolehtimiseen

Turun terveyskeskus tarjoaa monenlaisia palveluja, jotka auttavat ihmisiä pysymään terveenä. Terveyskeskuksen tarjoamiin perusterveydenhuollon palveluihin kuuluvat lääkärintarkastukset, rokotukset ja terveysneuvonta. Terveyskeskuksen tarjoamiin hammashoitopalveluihin kuuluvat hampaiden puhdistus, paikkaukset ja hammaslääkärineuvonta. Terveyskeskuksen tarjoamiin mielenterveyspalveluihin kuuluvat neuvonta ja terapia. Terveyskeskuksen tarjoamiin sosiaalipalveluihin kuuluvat tukiryhmät, sosiaaliset aktiviteetit ja yhteisöllinen toiminta. Terveyskeskuksessa on myös apteekki ja laboratorio.

On muutamia asioita, joita ihmiset voivat tehdä pysyäkseen terveinä. Ensinnäkin on tärkeää syödä terveellisesti. Terveelliseen ruokavalioon kuuluu erilaisten hedelmien, vihannesten ja täysjyväviljan syönti. On myös tärkeää rajoittaa tyydyttyneen rasvan, kolesterolin ja suolan määrää. Toiseksi on tärkeää harrastaa säännöllistä liikuntaa. Liikunta voi auttaa ylläpitämään terveellistä painoa, vähentää kroonisten sairauksien riskiä ja parantaa mielenterveyttä. Kolmanneksi on tärkeää nukkua riittävästi. Uni on tärkeää yleisen terveyden ja hyvinvoinnin kannalta. Neljänneksi on tärkeää välttää riskikäyttäytymistä. Riskikäyttäytymiseen kuuluvat tupakointi, alkoholin käyttö ja huumeiden käyttö. Viidenneksi on tärkeää käydä säännöllisesti terveystarkastuksissa. Terveystarkastukset auttavat tunnistamaan terveysongelmat varhaisessa vaiheessa ja saamaan tarvittavaa hoitoa.

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Mikä on minun terveysasema turku

Mihin Terveysasemaan kuulun Turussa?

Turun kaupungissa on yhdeksän terveysasemaa, joista jokaiselle on osoitettu oma asuinalue. Turkulaisena sinulle on osoitettu asuinalueesi perusteella oma terveysasema. Halutessasi voit valita myös toisen terveysaseman Turusta. Vaihdon voi tehdä aikaisintaan vuoden kuluttua aiemmasta valinnasta. Jos haluat vaihtaa terveysaseman, täytä lomake Terveysaseman valinta ja toimita se valitsemallesi terveysasemalle.

Mistä tietää mikä on oma terveysasema?

Tähän kysymykseen ei ole yhtä lopullista vastausta. Yksi tapa saada selville, mikä terveyskeskus on sinun valuma-alueellasi, on kuitenkin käyttää kartta.ouka.fi-sivuston terveyskeskushakutyökalua.

Saako mennä mihin tahansa terveyskeskukseen?

Kyllä, potilaat saavat mennä mihin tahansa terveydenhuoltokeskukseen Suomessa. Heidän on vain ilmoitettava siitä kirjallisesti sekä nykyiselle terveydenhuollon tarjoajalleen että sille, johon he haluavat mennä.

Miten saa Lääkäriajan?

Lääkäriajan varaaminen on yleensä seuraavanlainen prosessi: ensimmäinen askel on ottaa yhteyttä terveyskeskukseen tai yksityiseen lääkäriin, joka vastaa lääkärivastaanottopalveluista. Varaus voidaan tehdä myös suoraan verkossa tai puhelimitse. Lääkärin vastaanotto tapahtuu sitten sovitussa ajassa.

Miten varaan ajan terveyskeskukseen?

Voit varata ajan terveyskeskukseen soittamalla tai menemällä paikan päälle. Paikan päällä voit myös varata ajan jonottamatta.

Mistä tietää oman terveysaseman Helsinki?

Helsinkiläisenä ensisijainen terveysasemasi on oman asuinalueesi terveysasema. Tietääksesi oman asuinalueesi terveysaseman, voit käyttää Helsingin kaupungin verkkopalvelua tai soittaa neuvontanumeroomme.

Voiko oman terveysaseman valita?

Voit valita terveyskeskuksen mistä päin Suomea tahansa. Voit yhdessä lääkärisi kanssa valita, missä erikoissairaanhoidon yksikössä haluat saada hoitoa. Tietoa aseman tai sairaalan vaihtamisesta tai palvelusetelin käytöstä saat ensisijaisesti omasta terveyskeskuksestasi tai sairaanhoitopiiristäsi. Voitko valita oman terveyskeskuksesi?

Voiko terveysaseman vaihtaa netissä?

Kyllä, voit vaihtaa terveyskeskusta verkossa osoitteessa www.palse.fi tai käymällä omassa terveyskeskuksessasi. Voit vaihtaa terveyskeskusta aikaisintaan vuoden kuluttua edellisestä valinnasta.

Voiko asioida missä tahansa terveysasemalla?

Asiakkaana voit itse valita perusterveydenhuollon hoitopaikkasi (terveysaseman) mistä tahansa Suomessa. Terveysaseman vaihto edellyttää, että teet kirjallisen ilmoituksen sekä nykyiselle että tulevalle terveysasemallesi.

Voiko käydä lääkärissä toisella paikkakunnalla?

Mahdollisuus käydä lääkärissä toisella paikkakunnalla riippuu asuinpaikasta ja sairaudesta. Jos asut esimerkiksi maaseudulla ja sinulla on vaikea saada lääkäriä paikkakunnallasi, voit kääntyä naapurikuntasi lääkärin puoleen. Toisin sanoen, jos olet säännöllisesti tai pidempiaikaisesti toisella paikkakunnalla, voit käyttää terveyspalveluja paikkakunnallasi. Tämä pätee myös silloin, jos sinulla on vaikea saada lääkäriä omassa kunnassasi.

Voiko ulkopaikkakuntalainen mennä päivystykseen?

Ulkopaikkakuntalainen voi mennä päivystykseen, mutta se on tavallista enemmän loma-aikoina. Paikkakuntien omat terveyskeskukset huolehtivat päivystyksen järjestämisestä, kun taas yhteispäivystykseen tullaan muina aikoina.

Jätä kommentti